Openstaande verzoeken

Onderstaande vacatures staan open:

• Ouders die meehelpen met organiseren activiteiten
  • Coordinator Verkeersveiligheid

Detail informatie:

Ouders die meehelpen met de organisatie van activiteiten

Beschrijving  De activiteitencommissie organiseert elk jaar diverse activiteiten (of ondersteunt de organisatie vanuit school), zoals het 3 oktober feest, Sinterklaas-, Kerst en Paasactiviteiten en ook het slotfeest. We kunnen nog een paar helpende handen gebruiken!
Periode Per direct en tot nader te bepalen.
Nadere info Aanmelden  Marielle Patiwael (m.patiwael@hetnet.nl)

Coordinator Verkeersveiligheid

Beschrijving  M.b.t. de verkeerveiligheid rondom school willen school en OR faciliteren dat de oversteekpunten nabij de school op drukke momenten worden bewaakt door klaarovers. Daaromtrent is coordinatie nodig (bijv. regelen met school dat de opvang van kinderen van klaarovers binnen school mogelijk is voor 8.30u, maar ook de inroostering van vrijwilligers).
Periode Per direct en tot nader te bepalen.
Nadere info Aanmelden  or@lorentzschool.nl

Voorzitter luizencommissie (ook altijd liefkozend de 'hoofdluis' genoemd...)

Beschrijving  Coordinatie & aanspreekpunt voor klasse-ouders inzake hoofdluis. Op de hoogte zijn van de richtlijnen die voor alle scholen geldt. Deze OR commissie heeft altijd één lid geteld, de voorzitter zelf. Alle luismoeders- en vaders zijn natuurlijk ook lid; echter, deze groep komt verder niet als commissie bijeen.
Periode Per direct en tot nader te bepalen.

Nadere info

or@lorentzschool.nl